Video afspelen
Omnia College – dé vmbo school van Gorinchem!

Op Omnia College bieden wij onderwijs met heel veel kansen! Op onze school behaal je een vmbo TL- (mavo), vmbo GL-, vmbo KB- of vmbo BB-diploma! Wij plaatsen leerlingen op het hoogste advies dat vanuit de basisschool is gegeven, maar kijken ieder half jaar of een leerling nog op de juist plek zit. Tussentijds opstromen is dus zeker ook mogelijk! Klik hier om een idee te krijgen hoe jouw carrière er na Omnia uit zou kunnen zien.

Alle leerlingen van klas 1 en 2 volgen 2x per week vakwerk. Wil je aan de slag in de Timmerklas, Zorg & Welzijn klas, Ondernemersklas, Techniekklas, Koksklas of kies je voor de Sportklas of de Paardenklas? Gedurende 12 weken ga jij doen wat jij leuk vindt om zo te ontdekken waar je talenten liggen. Iedere 12 weken mag je 2 nieuwe vakwerkklassen kiezen als je dat wilt.

Wil je nog meer weten over onze school? Kijk op omniacollege.nl of klik hier om contact op te nemen met onze Coach Soepele Overstap. Op een later moment zal hij contact met jullie opnemen om jullie vragen uitgebreid te beantwoorden.