Gert-Jan

OOP
Hallo jongens en meisjes. Welkom op het Omnia College. De leukste school van Gorinchem. Ik ben meneer de Winter. Jullie zien mij bij de Timmerklas, tijdens de pauzes in de kantine en als jullie over 4 jaar examen doen ben ik erbij.

Marieke

Directeur
Schoolgaan is samenleven. School is een community vanuit de gouden driehoek leerling I ouder I kind. In een grotere community als Gorinchem is onderwijs het kloppend hart. Samen zijn wij de stad. Samen zorgen wij voor onze kinderen. Samen bouwen wij aan de toekomst. En dat doe ik *met liefde* vanuit mijn groot onderwijshart ❤

Martien

Docent Koksklas / HBR
Altijd met lekker eten bezig zijn. Ik vind het om jonge mensen uit te dagen in de keuken om creatief te worden met voeding!

Roy van Breemen

Systeembeheerder / Roostermaker
Mijn naam is Roy, ik ben systeembeheerder en roostermaker bij het Omnia college. Bij mij kun je terecht voor je ICT en rooster vragen.

Jos

Docent LO / Roostermaker
Mijn naam is Jos Donjacour. Jullie zullen mij leren kennen als iemand die zich vooral bezighoudt met roosters maken. Op de achtergrond doe ik veel ondersteunend werk voor de school. Ook kunnen jullie mij tegenkomen als gymdocent. Ik werk al best lang op deze school, omdat ik vind dat we hier een super leuke school hebben met een erg fijn team van medewerkers.

Alexander

Informatietechnologie, Duits
Guten Tag. Ich bin Alexander Marakis. Je hebt het goed geraden. Ik ben docent Duits en Informatietechnologie. Dit zijn mijn twee passies. Vind jij Duits leuk? Zijn computers jouw ding? Dan ben jij bij mij op de goede plek op ons fantastisch OMNIA

Diane

Docent Engels / Nederlands
Na meer dan 25 jaar in het onderwijs, vind ik het nog steeds leuk om iedere dag voor de klas te staan. Het leukst vind ik wanneer leerlingen blij zijn dat ze ineens iets snappen waarvan ze dachten dat ze het nooit zouden gaan snappen! Daarnaast geniet ik van alle spontane opmerkingen van mijn leerlingen in en buiten de klas.

Julia

Zorg coördinator
Hoi! Ik ben Julia ter Beest en ik ben zorg coördinator. Ik denk mee met leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben om het onderwijs goed te volgen. Denk bijvoorbeeld aan concentratieproblemen, moeite met plannen, sociale contacten, problemen thuis, niet lekker in je vel zitten etc. Het doel is dat jij (weer) met plezier en succes naar school gaat.

Marjan

Docent Nederlands
Naast docent ben ik personal coach. Leren gaat altijd twee kanten op: hoe beter ik jou als leerling ken, hoe meer ik zie wat jij nodig hebt en dan komen we samen tot goede lessen. Verschillen tussen leerlingen mogen er zijn, met ouders samenwerken is vanzelfsprekend, zij kennen jou immers al veel langer en beter dan wij!

Marco

Docent Wiskunde
“Een dag zonder wiskunde is een dag niet gelachen” (M. Timmer)

Claudia

OOP
Op het Omnia college werk ik achter de schermen. Ik zorg dat SOMtoday goed is ingericht voor jullie en de docenten. En als jullie over een paar jaar examen gaan doen dan komen jullie mij tegen in de examenzaal. Ik zorg dan dat alles rond het examen goed voor jullie geregeld is.

Paul

Docent Economie & Ondernemen
THE PLACE TO BE! Als docent en personal coach begeleid ik leerlingen bij het opdoen van kennis en ervaring binnen alle onderdelen van Economie en Ondernemen.
Ik vind het belangrijk dat leerlingen het naar hun zin hebben op de afdeling, dat ze hun ‘ei’ kwijt kunnen. Samen huilen, samen lachen, samen uitdagende dingen doen!

Nasra

Docent Economie & Ondernemen
Ik ben een personal coach die er is voor jou!
Omdat ik luister naar jou, denk ik mee met jou!
Vakgericht economie en ondernemen leer ik aan jou! Met veel plezier verwelkom ik jou!
Hier op het Omnia College!

Randee

Docent Engels
Ik houd van het onderwijs.
Gesprekken met de leerlingen, nieuwe materiaal ontwikkelen en contact met ouders zijn een paar van mijn favoriete dingen.
Personal coach zijn vind ik ook te gek!
Oh ja, en Engels overbrengen natuurlijk.

Chantal

Docent Bakkerij
In de bakkerij kun je leuke producten met je handen maken, lekker proeven. Leren met een onderzoekend karakter en leren samenwerken met klasgenoten.
En Omnia koekjes zijn mijn favoriet!

Erik

Teamleider van alle KB-Leerlingen
Ik ben er voor alle leerlingen, hun ouders en de docenten. Mijn doel is dat mijn leerlingen een leuke schoolperiode hebben en dat ze met een diploma van school gaan.

Frank

Docent PIE en MMT
Mijn passie is het laten ervaren hoe leuk techniek is. De uitdaging is te laten zien dat het helemaal niet ingewikkeld is

Natascha

Docent Paardenklas
‘Ik help onze leerlingen groeien in de paardenklas! De klas waarin je van alles leert over paarden én ook over jezelf. Waar je een hele middag, heerlijk buiten, ook naar je binnenwereld gaat kijken. Waar je de dingen leert, die je ook buiten schooltijd nodig hebt.’

Indra

Docent Biologie / LO
Biologie is natuurlijk heel uitgebreid. We hebben het over seksualiteit, menselijk lichaam, planten en dieren. Vooral de interactie, maar ook de fantastische gesprekken die ontstaan met de leerlingen over de verschillende onderwerpen maken mijn dag helemaal goed.

Layla

Docent Engels
Ook ben ik personal coach op het Omnia College. Ik vind het belangrijk om een positief leer- en leefklimaat te creëren in de klas, zodat mijn leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen!

Simone

OOP
Wees welkom op ons mooie Omnia College! Ik ben vooral achter de schermen aan het werk met de administratie en het ondersteunen van ons managementteam. Hopelijk tot volgend schooljaar.

Pim

Docent Wiskunde
Leuke lessen voorbereiden, is het leukste wat ik doe, Maar ook voor een praatje kom ik graag naar school toe. Wiskunde uitleggen en werken aan je skills, Lessen op maat, elke dag anders en dus voor elk wat wils.

Femke

Docent zorg & welzijn
Zorg en welzijn is mensenwerk net als lesgeven. Als bevlogen docent merk ik iedere dag hoe mooi en waardevol dat is. Dit breng ik graag over op mijn leerlingen.
Ik laat jou graag kennismaken met alle richtingen binnen zorg en welzijn en ga op zoek naar jouw talenten!

Dorien

Docent Biologie en Wiskunde
Ik ben een echte vakidioot, vooral biologie is mijn passie. Zelf ben ik ook een eeuwige student. Ik vind het belangrijk om een goed contact met mijn leerlingen te hebben en hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Erna

Docent Drama
Drama, een pracht vak waarbij je in de onderbouw kennismaakt met de basisbeginselen van toneelspel. We zijn altijd lekker actief bezig, we spelen, creëren en maken natuurlijk ook veel plezier met elkaar. Zo daag ik je uit steeds een stapje verder te gaan, durf jij jezelf meer te laten zien en groeit je zelfvertrouwen.

Janneke Hoes

Ik ben Janneke Hoes, 34 jaar en sinds dit schooljaar mag ik op het Omnia College werken als teamleider GT. Wat een feestje! Ik word elke dag weer ontzettend blij van het werken op het vmbo, met de leukste leerlingen en collega’s van Gorinchem en omstreken. Ik mag nog 1 klasje wiskundeles geven, verder ben ik vooral bezig met het regelen van het goede onderwijs voor onze leerlingen, door onze topdocenten!

Dide

Docent Media & Vormgeving
Fotografeer, bewerk, ontwerp en realiseer je eigen creatieve ideeën in het medialab! Zie je snel!

Gijs

Docent Bouw
Vanaf dit schooljaar werkzaam op de afdeling Bouw. Wil je alles weten over de bouw? Dan moet je zeker weten op onze afdeling komen kijken!

Timo

Leerlingbegeleider
Hoi! Ik ben een vast gezicht binnen de school, ik ben er namelijk iedere dag. Ik geef de faalangstreductietraining en begeleid leerlingen met een ondersteuningsbehoefte. Je kan bij mij terecht met al je vragen en mijn deur staat ook open voor een gezellig praatje over het weer.

Vincent

Docent koksklas / HBR
Ik geef met veel plezier de restaurantlessen op onze school. Het leerdoel van deze lessen is een echte gastheer/gastvrouw worden. Om een zo realistisch mogelijk situatie te creëren en leerlingen echt praktijkervaring op te laten doen, komen er mensen eten in ons mooie restaurant. Hoe gaaf is dat! Kom jij ook een keer eten?

Wim

Conciërge
Bij mij kan je altijd terecht. Voor een praatje, voor een vergeten kluissleutel of gewoon om je verhaal te vertellen. Ik help je graag verder in je onderwijstijd op het Omnia. Laten we er een leuke tijd van maken. Ik hoop je te zien in het nieuwe schooljaar.

Casper

Teamleider Basis
Leerlingen, ouders en docenten laten stralen op onze school… Klopt helemaal, ik heb de tofste baan van Gorinchem!

Ingrid

Dyslexie/ dyscalculie coach
Mijn interesse is gegroeid doordat ik zelf moeder van 3 kinderen met dyslexie ben. Vanuit de gedachte dat je dyslexie ook als een talent kunt zien werk ik graag met de kinderen om te laten zien dat iedereen met welke extra behoeften een talent heeft!

Annelies

Docent LO
Op school geef ik meerdere praktijkvakken Lichamelijke Opvoeding, Rots & Water. Ik vind het leuk je uit te dagen en te zien groeien in je ontwikkeling, ik ondersteunen je waar het nodig is. In mijn taak als personal coach vind ik erg fijn en belangrijk om een warme band te creëren met mijn leerlingen. Op het Omnia College creëren we een veilige plek voor alle leerlingen, als anti-pestcoördinator draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Jamila

Decaan
Voor alle informatie over de keuzemogelijkheden op het VMBO en de vervolgopleidingen na het VMBO kun je bij mij terecht. Loopbaanbegeleiding volgens de doorlopende leerlijnen VMBO – MBO bieden wij onze leerlingen aan tijdens Vakwerk in de onderbouw en bij de verschillende Profielen in de bovenbouw. Een LOB-dossier met ontwikkelmomenten op school en in de praktijk, dat de leerling helpt om zijn vervolgstap bewust te kunnen maken in de maatschappij.

Jeanne

Docent Nederlands
Mijn onderwijshart gaat sneller kloppen als ik de leerlingen van mijn groep in de loop van de jaren zie groeien. Ze komen binnen, soms onzeker en timide, maar als ik ze dan na twee jaar begeleiding bekijk, zie ik dat ze zo gegroeid en ontwikkeld zijn, dat ik ze met een gerust hart kan overdragen aan de volgende personal coach. Als deze leerlingen dan vervolgens na enkele jaren weer eens een keertje terugkomen op school en blijkt dat ze zo enthousiast terugkijken op hun Omnia-tijd, is mijn missie volbracht!

Nadi

Docent Wiskunde, Rekenen en NaSk
Hoi allemaal! Mijn naam is Nadi de Rooij en ik geef de vakken Wiskunde, Rekenen en NaSk.
Ik vind graag met de leerlingen de balans tussen werken en gezelligheid. Naar mijn mening is er altijd ruimte voor een gezellig praatje of grapje, zolang er ook maar gewerkt wordt. Graag leer ik jou op die manier beter kennen en help ik je te ontwikkelen in persoonlijkheid en in het schoolvak, zodat ook jij gaat geloven in de slogan ”De wereld aan je voeten”.

Ingrid

Docent maatschappijleer
Het is geweldig om onze leerlingen iedere dag verder te helpen in hun ontwikkeling.
Ik vind het belangrijk om een goede band met de leerlingen op te bouwen en hen kennis te laten maken met de wereld om hen heen. In de les luisteren we op een open manier naar elkaars meningen en ideeën. Ik leer iedere dag nog iets nieuws van onze leerlingen en dat maakt het werken in het onderwijs zo leuk!

Julien

Docent LO
Omnia de leukste school van Gorinchem en omstreken. Ik ben heel blij dat ik daar onderdeel van ben! Op het Omnia College werken we met een Personal Coach, die helpt je en luistert wanneer je dit nodig hebt! Tijdens de gymlessen ben ik er om de leerlingen te helpen. Onder het bewegen lekker kletsen en ondertussen hele gave sporten beoefenen. Dat wil toch iedereen!?

Cora

Docent Nederlands
Ik ben al 13 jaar docent Nederlands. Deze school is een fijne school voor leerlingen, omdat ze allemaal op hun eigen niveau kunnen werken en kunnen uitblinken in de dingen die ze goed kunnen. Ook lekker veel praktijkmogelijkheden met het vakwerk en sportief zijn we natuurlijk ook.